senior dating sites usa - Gigabyte u1b uefi bios updating

Az új gépet winchester nélkül kaptam meg, így a régiből azt áttettem, telepítettem Win Xp Sp3-at (Carlosca féle, eddig nagyon bevált), drivereket az alaplapgyártó honlapjáról szedtem le, minden gond nélkül települt.

Net azonban nem elérhető, helyette van "A probléma azért merült fel, mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek" üzenet.És most jön a csavar: fogom a winyót, átteszem a régi gépbe, elindítom ugyanazt a telepített rendszert, elindul, van net.

gigabyte u1b uefi bios updating-64

Feltöltöttem rá és - ollé, minden műx Gondoltam megosztom..

[ Szerkesztve ] hálózati cím résznél átírtam a MAC címet a másik (letett alias régi) alaplap integrált kártyájának MAC címére.

Segítséget szeretnék kérni, mert 6 órányi próbálkozás, fórumolvasás után tanácstalan vagyok.

Kábel tv-s netünk van, a modemet és a gépet egy hálózati kábel köti össze, se bejelentkezés se tcp/ip beállítások nem kellenek a régi gépen, automatán megy a net (Dhcp ad ip-t, adja a szolgáltató évek óta).

Van hogy 1 nap folyamatos bekapcsol állapot után sikerül neki, van hogy nem. Utána következőre már megint nem ment, azóta 1-2x sikerült csak normálisa leállni vagy sleepbe rakni.

Van hogy újraindítás után rögtön megpróbálom letenni sleepbe vagy leállítani és nem sikerül. Ami tanácsokat eddig találtam: Kapcsoljuk ki BIOS-ban a Wake Up Lan-t illetve a Wake up by ring-et. Olvastam a memória slotokról is, dualban vannak, jól van betéve a 2 panel elviekben.Írták a tápot is, de valakinek hasonló problámával a tápcsere sem oldotta meg.

Ezeket találtam eddig:shut down problem 1boot loop problem Itt azt írja, a boot loop problem orvosolható, a ha a BIOS frissítést a backup biosra is felrakom, ilyet még sosem csináltam, nem tudom hogyan kell, de utána nézek, viszont nem a boot loop az igazi problémám, hanem a shutdown / sleep dolog.

Annyit tudni kell még, hogy a proci szorzót átírtam 45x -re így 4500 MHz-n működik a proci, ezen kívül a memóriát beállítottam a gyári profile1-re Biosban, ami átállította 1333 Mhz helyett 1866 MHz-ra.

A hiba tehát a szolgáltatónál van: (ha jól fogtam fel a helyzetet, akkor) másik hálókártyáról bejelentkezve nem engedett/enged be a rendszerbe.

(azért a jövő héten egyeztetni fogok velük is)üdvözlettel: Csaba [ Szerkesztve ] Sziasztok!

Hogyan lehet beállítani hogy mind a két eszköz működjön? Hülyére túrtam már az angol nyelvű fórumokat, de még mindig nincs megoldás.

Tags: , ,